Skip to content

Tandarts in Turkije

U kunt bij ons terecht voor al uw kronen, implantaten, bruggen, facings en whitenings! En tijdens uw verblijf bent u in goede handen van de Nederlands sprekende begeleiding. Dent Perfect regelt daarbij alles tot in de puntjes; van vlucht en verblijf tot de begeleiding en transfers.
Groepsreis naar Turkije

Tot 60% goedkoper

Wilt u ook een mooi en gezond gebit, maar daar niet te veel voor hoeven betalen? Bij ons kunt u altijd terecht in onze ISO 9001 gecertificeerde praktijk in Istanbul Turkije. U bent dan verzekerd van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie tegen zeer concurrerende prijzen. En dat in een zeer aangename omgeving waar u in alle rust uw gebitsrenovatie zult ondergaan.
Ervaren tandarts

Dr. Dt. Arslan

Onze implantoloog tandarts Dr.Dt. Arslan uit Turkije komt ieder maand naar Nederland voor vooronderzoeken en nacontroles. U kunt met uw behandelende tandarts al kennis maken in Nederland en vervolgens de behandeling in Turkije laten uitvoeren. Hierdoor zult u ongeveer 50% besparen aan kosten en een top kwalitatief behandeling ondergaan.
Consult en vooronderzoek

Behandelplan

Bij Dent Perfect maakt u een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek en consult in Lelystad. Maar u kunt desgewenst ook terecht bij uw eigen tandarts of een met ons samenwerkende tandarts in verschillende steden in Nederland. Als het nodig is worden er OPG röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt en bespreken wij de mogelijkheden van uw situatie.

Binnen 3 werkdagen ontvangt u vervolgens een behandelplan met een kostenplaatje waar de juiste tandarts codes aangegeven zijn van de behandelingen. Die heeft u nodig voor uw zorgverzekeraar en voor eventuele belastingaftrek.

Mocht u kiezen voor een tandarts in Turkije, dan wordt uw arrangement geregeld en geheel vervuld naar uw wensen. U kunt ook aangeven het arrangement naar Turkije zelf te organiseren. Tijdens uw tandartsbehandeling in Turkije heeft u de beschikking over onze Nederlands sprekende begeleidster die 24 uur per dag bereikbaar is.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over tandarts in Turkije? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Dent Perfect

Waarom kiezen voor Dent Perfect kliniek?

De tandheelkundige service van Dent Perfect is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Het zijn uw medische wensen en gezondheid die bij ons altijd en overal op nummer een staan.

Ervaren tandartsen

Onze deskundige tandartsen zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de faculteit voor tandheelkunde.

Bespaar

Een tandartsbehandeling in Turkije kan een stuk goedkoper zijn dan een behandeling in Nederland (inclusief reis).

Moderne techniek

U krijgt een behandeling op basis van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie.

Garantie

U ontvangt van ons een schriftelijke garantie voor een goed resultaat. Zodat we beide tevreden zijn met de behandeling.

Klantenervaringen

Ervaringen van onze klanten

Iedere patiënt bij Dent Perfect heeft een eigen motivatie om een gebitbehandeling te ondergaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere bij Dent Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-3
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Bart Vermeer
review-1
Voor een gebit renovatie geweest in november 2019. Nu na 6 maanden alles klaar en super tevreden en betaalbaar.
Elise Hoogvaart
review-2
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Angelo Linger

Veel gestelde vragen over tandarts in Turkije

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een tandarts in Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Social media

Volg Dent Perfect op Instagram

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over tandarts in Turkije? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.