Skip to content

HOLLYWOOD SMILE

EEN GEWELDIGE, NIEUWE UITSTRALING MET 
KWALITATIEVE FACINGS

Bleken

Wel of niet bleken voor een Hollywoodsmile?

Wanneer u overweegt uw gebit te laten bleken, laat u dit dan doen door een ervaren tandarts. Tandartsen werken met gecontroleerde en goedgekeurde bleekmaterialen. De materialen die gebruikt worden zijn wetenschappelijk effectief bewezen en zijn niet schadelijk voor uw gebit en/of uw gezondheid. U kunt ervoor kiezen om de behandeling bij de tandartspraktijk toe te laten passen, in praktijk worden ook regelmatig bitjes op maat gemaakt, zodat u de behandeling zelfstandig thuis kunt voortzetten. Een ervaren tandarts zal u er bij aanvang op wijzen dat eventuele bruggen, kronen en vullingen niet mee gebleekt worden en dat er naderhand een kleurverschil zichtbaar kan zijn. Doorgaans zijn de resultaten van een behandeling lang zichtbaar. Risicofactoren en invloeden die de kleur van uw gebit veranderen:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Tabaksproducten waaronder sigaretten

Wanneer u de witte kleur en uw Hollywood smile wilt behouden is het van belang om daar bij de keuze van uw levensstijl rekening mee te houden. Op den duur is een nieuwe behandeling vaak onvermijdelijk.

Facings

Hollywood smile met facings

Naast bleken kunt u ook facings overwogen. Met een facing wordt de kleur van een tand, maar eventueel ook de vorm veranderd. Uw gebit ziet er na het plaatsen van facings natuurgetrouw uit. Facings zijn ook geschikt voor het laten opvullen van een spleetje tussen uw bestaande tanden en kiezen. Verkleurde, scheve en/of afgebroken tanden kunnen met behulp van facings naar wens worden aangepast. Facing hebben dezelfde functie als uw oorspronkelijke tand. In tegenstelling tot bij het bleken van tanden, zijn de resultaten van facings langdurig. Wanneer u uw gebit dagelijks onderhoud heeft u jarenlang plezier van de facings en uw Hollywood smile. Een enkele keer gebeurt het dat een facing breekt of niet meer aan de tand hecht. Neem dan direct contact op met de tandarts, bij snel ingrijpen kan de facing vaak nog worden gerepareerd.

Zilverpark Lelystad Intake

Waarom een intake in Lelystad?

Bij ons kunt u terecht voor betaalbare oplossingen voor tandproblemen zowel in Nederland als Turkije. Misschien vraagt u zich af of u behandeld moet worden in Nederland of dat u geld kunt besparen door te kiezen voor een behandeling bij een bekroonde tandheelkundige kliniek op Europees niveau in Turkije met nazorg in Nederland. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van deze beslissing.

  1. Een intake geeft inzicht in de staat van uw gebit en mogelijke problemen.
  2. Ontvang informatie over slimme en kosteneffectieve oplossingen voor een behandeling in Nederland of Turkije.
  3. Om een nauwkeurige diagnose te stellen, wordt er een panoramische kaakoverzichtsfoto gemaakt.
  4. U ontvangt een gedetailleerd behandelplan en offerte met exacte kosten voor een nauwkeurig beeld van het behandelproces in Nederland of in Turkije. 
Kosten

Kosten Hollywood smile

De kosten voor het krijgen van een Hollywoodsmile variëren. Het laten bleken van uw gebit zal goedkoper zijn dan het laten aanbrengen van facings. Daar staat tegenover dat facings aanmerkelijk langer meegaan en u de behandeling niet al na korte tijd moet laten herhalen. De ervaren en gespecialiseerde tandartsen van DentPerfect lichten de verschillende behandelmogelijkheden graag toe tijdens een persoonlijk consult. U kunt dan aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van een stralend witte glimlach. DentPerfect heeft moderne tandartspraktijken in Lelystad, en in Antalya en Istanbul. In de praktijk in Lelystad vinden het vooronderzoek en de nacontroles plaats. De tandartsen staan in nauw contact met elkaar, zodat er een vlotte opvolging van uw medisch dossier plaatsvindt. Een afspraak voor een gratis intakegesprek maakt u door telefonisch contact op te nemen met 020 – 261 09 32.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over Hollywoodsmile? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Dent Perfect

Waarom kiezen voor Dent Perfect kliniek?

De tandheelkundige service van Dent Perfect is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Het zijn uw medische wensen en gezondheid die bij ons altijd en overal op nummer een staan.

Ervaren tandartsen

Onze deskundige tandartsen zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de faculteit voor tandheelkunde.

Bespaar

Een tandartsbehandeling in Turkije kan een stuk goedkoper zijn dan een behandeling in Nederland (inclusief reis).

Moderne techniek

U krijgt een behandeling op basis van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie.

Garantie

U ontvangt van ons een schriftelijke garantie voor een goed resultaat. Zodat we beide tevreden zijn met de behandeling.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over Hollywoodsmile? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Vraag een gratis consult aan

Wacht niet langer en vraag nu uw GRATIS consult aan.