Skip to content

IMPLANTATEN

EEM COMFORTABELE EN DUURZAME OPLOSSING

TER VERVANGING VAN DE TANDWORTEL

Plaatsen van een implantaat

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een tand of kies, inclusief de wortel, bent kwijtgeraakt. In dat geval kan een implantaat uitkomst bieden. Dit implantaat wordt als een soort schroefje in het kaakbot geplaatst op de plek waar uw natuurlijke tand of kies zat. Het implantaat bestaat uit twee onderdelen, namelijk de schroef en de abutment. Op de abutment wordt vervolgens de kroon, brug of prothese geplaatst.

Voor het implanteren werken wij samen met ervaren implantologen en kaakchirurgen die alle kennis en expertise in huis hebben als het gaat om het plaatsen van implantaten. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent.

Verzorging en onderhoud van implantaten

Het is van groot belang om implantaten goed te verzorgen, wat inhoudt dat u thuis zorgvuldig moet poetsen, rageren en periodiek een bezoek moet brengen aan de mondhygiënist. Tijdens deze controle afspraken wordt uw gebit grondig schoongemaakt en worden de implantaten nauwkeurig gecontroleerd op eventuele problemen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw implantaten goed blijven functioneren en er op de lange termijn mooi blijven uitzien.

 
 

Wat klanten vertellen

Implantaat voorkomt gebitsschade

Vroeger werden ontbrekende tanden of kiezen vaak opgelost met behulp van een brug, plaatje of frame. Helaas leidde deze oplossing vaak tot schade aan de omliggende tanden en kiezen. Door het toepassen van implantaten worden de omliggende tanden en kiezen niet beschadigd. Bij het implanteren worden de andere gebitselementen niet betrokken. Dit maakt implantaten een zeer veilige en betrouwbare optie voor het vervangen van missende tanden of kiezen.

Onze partners en merken

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een tandartsbehandeling? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Implantaat behandeling in Turkije

Na het uitgebreide medische onderzoek in onze praktijk kunt u een afspraak maken voor de behandeling, zowel in onze praktijk in Lelystad als in Turkije. Door te kiezen voor een behandeling in Turkije kunt u mogelijk duizenden euro’s besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de behandeling. 

Uw nazorg zal uiteraard weer plaatsvinden in Nederland.

 

Wanneer is een implantaat noodzakelijk?

Een implantaat met een kroon of brug wordt gebruikt bij het vervangen van één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen. Het grootste voordeel van een implantaatbehandeling ten opzichte van een brug is dat gezonde tanden en kiezen niet hoeven te worden afgeslepen om de brug te bevestigen. Een implantaat met een kroon biedt een duurzame oplossing voor mensen die geen prothese willen, zoals een frame of plaatje. Een implantaat voelt aan als een natuurlijke tand en biedt een uitstekende smaakbeleving.

 

Alle stappen bij het plaatsen van implantaten

Zilverpark Lelystad Intake

Waarom een intake in Lelystad?

Bij ons kunt u terecht voor betaalbare oplossingen voor tandproblemen zowel in Nederland als Turkije. Misschien vraagt u zich af of u behandeld moet worden in Nederland of dat u geld kunt besparen door te kiezen voor een behandeling bij een bekroonde tandheelkundige kliniek op Europees niveau in Turkije met nazorg in Nederland. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van deze beslissing.

  1. Een intake geeft inzicht in de staat van uw gebit en mogelijke problemen.
  2. Ontvang informatie over slimme en kosteneffectieve oplossingen voor een behandeling in Nederland of Turkije.
  3. Om een nauwkeurige diagnose te stellen, wordt er een panoramische kaakoverzichtsfoto gemaakt.
  4. U ontvangt een gedetailleerd behandelplan en offerte met exacte kosten voor een nauwkeurig beeld van het behandelproces in Nederland of in Turkije. 

Kosten implantaat behandeling met kroon

Voorafgaand aan het plaatsen van een implantaat vindt er altijd een intakegesprek of vooronderzoek plaats, welke bij ons volledig vrijblijvend is. Tijdens dit gesprek zal de tandarts de mogelijkheden beoordelen en een gepaste kostenraming opstellen.

Vraag een gratis consult aan

Wacht niet langer en vraag nu uw GRATIS consult aan.

Onze behandelingen