Skip to content

Vaste Gebitsprotheses

Een vaste gebitsprothese blijft in uw mond zitten en u poetst uw nieuwe tanden alsof het een natuurlijk gebit is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een kunstgebit heeft een vaste gebitsprothese geen gehemelteplaat, waardoor u zowel uw smaakvermogen als het gevoel terugkrijgt. U heeft een stralende glimlach, waarbij de tanden van de prothese niet van echt te onderscheiden zijn.
Vaste gebitsprothese

Wat een gebitsprothese?

Tandartsen maken gebruik van de all-on-4 of all-on-6 implantatie techniek om een tandboog vast te zetten. Met behulp van 4 of 6 implantaten wordt de vaste gebitsprothese bevestigd. De tandarts plaatst de twee achterste implantaten niet recht, maar schuin in het kaakbot dit geeft voldoende draagvlak voor de volledige tandboog. Het is niet nodig om uw tandvlees te hechten, de kans op napijn wordt hierdoor verkleind. Het duurt 6 tot 12 weken voordat de vaste gebitsprothese definitief op de aangebrachte implantaten bevestigd kan worden.
Geschikt voor gebitsprothese

Kom ik in aanmerking?

Voor het plaatsen van implantaten is het belangrijk dat u voldoende gezond kaakbot heeft. Is uw kaakbot geslonken? Dan zal een tandarts eerst adviseren om botmateriaal toe te voegen, zodat het kaakbot hersteld kan worden. Botopbouw kan zowel met lichaamseigen materiaal als met donor- en/of synthetische materialen gebeuren. De voorkeur gaat uit naar eigen botmateriaal, omdat de kans op afstoting daarmee tot een minimum wordt beperkt. De tandarts beoordeelt uw geschiktheid voor een vaste gebitsprothese tijdens een consult in de praktijk. Uw verwachting en manier van mondverzorging zijn daarbij van invloed.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een vaste gebitsprothese? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Dent Perfect

Waarom kiezen voor Dent Perfect kliniek?

De tandheelkundige service van Dent Perfect is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Het zijn uw medische wensen en gezondheid die bij ons altijd en overal op nummer een staan.

Ervaren tandartsen

Onze deskundige tandartsen zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de faculteit voor tandheelkunde.

Bespaar

Een tandartsbehandeling in Turkije kan een stuk goedkoper zijn dan een behandeling in Nederland (inclusief reis).

Moderne techniek

U krijgt een behandeling op basis van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie.

Garantie

U ontvangt van ons een schriftelijke garantie voor een goed resultaat. Zodat we beide tevreden zijn met de behandeling.

Klantenervaringen

Ervaringen van onze klanten

Iedere patiënt bij Dent Perfect heeft een eigen motivatie om een gebitbehandeling te ondergaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere bij Dent Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-3
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Bart Vermeer
review-1
Voor een gebit renovatie geweest in november 2019. Nu na 6 maanden alles klaar en super tevreden en betaalbaar.
Elise Hoogvaart
review-2
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Angelo Linger

Veel gestelde vragen over gebitsprothese

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over vaste gebitsprotheses. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een gebitsprothese? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.