Skip to content

Gebits makeover

Iedereen wil een mooi gebit. Een van de meest betrouwbare marketinginstrumenten die je kunt hebben is het hebben van een aantrekkelijk gebit op regelmatige basis. Een stralende lach is aanstekelijk. Een uitgebreide tandheelkundige make-over helpt daarbij. Wanneer mensen vaak met elkaar praten, kijken ze eerst naar hun mond en dan naar hun gebit. Het gaat niet om perfectie; in plaats daarvan is het belangrijker om een natuurlijke lach te kunnen laten zien.
Permanente oplossing

Totale make over gebit

Tanden slijten, hoe goed u ook poetst en hoe gezond u ook eet. Bij de een is het gebit ook aanzienlijk minder sterk dan bij de ander. Iedereen krijgt op een bepaald moment te maken met tanderosie en dun glazuur. Degenen die nooit naar de tandarts gaan, lopen een grotere kans om getroffen te worden. Het is nooit te laat om een prachtige glimlach te krijgen met een gebit makeover.

Een goed gebit is ook van invloed op de algemene gezondheid. De mond is de plaats waar de spijsvertering begint en waar goed gekauwd moet worden; daarnaast is een complete gebitsrenovatie een optie. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult; wij kunnen u dan alles uitleggen over een uitgebreide gebitsrenovatie en de kosten daarvan.

Voor elke situatie een oplossing

Wat is uw gebitssituatie?

Kronen, bruggen of implantaten kunnen worden gebruikt om tanden te vervangen die zijn afgebroken. Een kroon van porselein kan zonder problemen op een tand worden aangebracht als er nog een stukje van over is.

Zelfs als een fundament niet meer zichtbaar is, kan op een implantaat een kroon worden geplaatst. Deze kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een brug. Het plaatsen van implantaten is vrij eenvoudig. Een totale make-over van het gebit is vaak haalbaar, zoals u kunt zien. Er zijn natuurlijk ook mensen die een traditioneel kunstgebit dragen en dat een prima alternatief vinden

Een ander alternatief is een klikgebit, dat tal van voordelen biedt, zoals een kleinere kaakverkleining en een vast gebit. Het grootste voordeel hiervan is dat zoveel mogelijk van uw eigen tanden behouden blijven door ze volledig te vervangen.

Meer weten over een gebitsrenovatie in Turkije?

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een gebit makeover? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Dent Perfect

Waarom kiezen voor Dent Perfect kliniek?

De tandheelkundige service van Dent Perfect is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Het zijn uw medische wensen en gezondheid die bij ons altijd en overal op nummer een staan.

Ervaren tandartsen

Onze deskundige tandartsen zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de faculteit voor tandheelkunde.

Bespaar

Een tandartsbehandeling in Turkije kan een stuk goedkoper zijn dan een behandeling in Nederland (inclusief reis).

Moderne techniek

U krijgt een behandeling op basis van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie.

Garantie

U ontvangt van ons een schriftelijke garantie voor een goed resultaat. Zodat we beide tevreden zijn met de behandeling.

Klantenervaringen

Ervaringen van onze klanten

Iedere patiënt bij Dent Perfect heeft een eigen motivatie om een gebitbehandeling te ondergaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere bij Dent Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-3
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Bart Vermeer
review-1
Voor een gebit renovatie geweest in november 2019. Nu na 6 maanden alles klaar en super tevreden en betaalbaar.
Elise Hoogvaart
review-2
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Angelo Linger

Veel gestelde vragen over gebits-makeover

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een gebits-makeover. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een gebits makeover? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.