Skip to content

Porseleinen kroon

Een porseleinen kroon of een brug werden tot niet zo lang geleden gemaakt van voornamelijk een combinatie van porselein en metaal. Nu is dit niet meer nodig en kan een porseleinen kroon zo sterk gemaakt worden dat het toevoegen van metaal niet meer nodig is. Door nieuwe technieken is de kans op breuk zeer klein geworden.
Esthetische behandeling

Kroon van porselein

Esthetisch gezien zijn volledig porseleinen kronen superieur aan porseleinen kronen die zijn gecombineerd met metaal of gouden kronen omdat een volledig porseleinen kroon een natuurlijker voorkomen heeft. Het porselein is tandkleurig en ziet er zeer natuurgetrouw uit.
Werkwijze

Opbouw en herstellen

Een porseleinen kroon kan in veel situaties worden toegepast. Kronen zijn de ideale manier om tanden of kiezen die kapot zijn of aangetast zijn door natuurlijk verval of een wat grote vulling nodig hebben weer op te bouwen en te herstellen. Door een kroon krijgt een tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer volledig terug.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over porseleinen kronen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Dent Perfect

Waarom kiezen voor Dent Perfect kliniek?

De tandheelkundige service van Dent Perfect is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Het zijn uw medische wensen en gezondheid die bij ons altijd en overal op nummer een staan.

Ervaren tandartsen

Onze deskundige tandartsen zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de faculteit voor tandheelkunde.

Bespaar

Een tandartsbehandeling in Turkije kan een stuk goedkoper zijn dan een behandeling in Nederland (inclusief reis).

Moderne techniek

U krijgt een behandeling op basis van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie.

Garantie

U ontvangt van ons een schriftelijke garantie voor een goed resultaat. Zodat we beide tevreden zijn met de behandeling.

Klantenervaringen

Ervaringen van onze klanten

Iedere patiënt bij Dent Perfect heeft een eigen motivatie om een gebitbehandeling te ondergaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere bij Dent Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-3
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Bart Vermeer
review-1
Voor een gebit renovatie geweest in november 2019. Nu na 6 maanden alles klaar en super tevreden en betaalbaar.
Elise Hoogvaart
review-2
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Angelo Linger

Veel gestelde vragen over tanden bleken

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een porseleinen kroon. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een kroon van porselein? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.