Skip to content

Cosmetische tandheelkunde

Bij Dent Perfect wordt veel waarde gehecht aan cosmetische tandheelkunde, zoals bij elke praktijk voor dit vakgebied. Onze tandartsen en implantologen krijgen regelmatig trainingen en bezoeken internationale beurzen en seminars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken. In Turkije zijn onze artsen zelfs toonaangevend op dit gebied. Esthetische tandheelkunde is namelijk een specialistisch vak dat niet door iedere tandarts en tandtechnicus beheerst wordt.

 
Behandeling

Wat is cosmetische tandheelkunde?

Cosmetische of esthetische tandheelkunde heeft als doel om uw gebit te verfraaien. Een gezond, verzorgd en mooi gebit heeft immers invloed op uw zelfvertrouwen en uitstraling. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van de functie van uw gebit, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van facings, tandkleurige vullingen, bruggen, kronen en implantaten. Hiermee kunnen zowel de kleur als de vorm van uw natuurlijke tanden en kiezen verbeterd worden. Onze tandartsen en implantologen bij Dent Perfect zijn goed getraind en hebben regelmatig bij- en nascholingen om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en materialen.

Kliniek

Garantie op perfect resultaat

Onze tandartspraktijken in Istanbul bevinden zich in het hart van de stad en zijn speciaal ontworpen om patiënten te ontvangen voor uitgebreide cosmetische tandheelkundige behandelingen. Er is een comfortabele wachtruimte met een flatscreen en verse koffie, en voor degenen die hun laptop willen gebruiken, is er Wi-Fi beschikbaar.

Op de werkvloer maken we gebruik van innovatieve methoden om een perfect resultaat te garanderen. Onze tandartsen en hun assistenten doen er alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over cosmetische tandheelkunde? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Behandelingen

Voor welke behandelingen u bij ons terecht kunt

Dent Perfect biedt u kronen, implantaten, bruggen, facings en whitenings met behulp van de meest geavanceerde technieken op het gebied van gebitsbehandelingen. Klik hieronder voor meer informatie over onze tandartsbehandelingen.

Implantaten

Implantaten zijn kunstwortels die in het kaakbot wordt aangebracht. Implantaten vormen een betrouwbare en blijvende vervanging.

Kronen

Kronen zijn kapjes die worden gemaakt van porselein of metaal. Een kroon is een duurzame vervanging voor zowel tanden als kiezen.

Bruggen

Bruggen bestaat uit drie of meerdere kronen. Ze dienen ter vervanging van een of meerdere ontbrekende tanden of kiezen in uw gebit op te vullen.

Facings

Met facings kan de vorm of kleur van je tanden worden gewijzigd. Jouw tanden zien er met facings net zo natuurlijk uit als een oorspronkelijk gebit.

Gebits-makeover

Bij een gebits makeover streeft een tandarts ernaar om het gehele gebit te herstellen. Het behandelplan samengesteld na het eerste kennismaking gesprek.

Bot opbouw

Bij botopbouw bouwt de kaakchirurg met behulp van eigen bot of kunstbot uw kaak weer op. De tandarts plaatst daarna implantaten in uw gebit.

Vaste prothese

Een uitneembare gebitsprothese (kunstgebit) is een oplossing die kan helpen als er tanden in uw gebit ontbreken. Voor een stralende lach.

Tanden bleken

Tanden bleken kan op een aantal manieren uitgevoerd worden. Zo kan je eenvoudig je tanden laten bleken met bleekgel, dit is een veilige en pijnloze methode.

Dent Perfect

Waarom kiezen voor Dent Perfect kliniek?

De tandheelkundige service van Dent Perfect is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Het zijn uw medische wensen en gezondheid die bij ons altijd en overal op nummer een staan.

Ervaren tandartsen

Onze deskundige tandartsen zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de faculteit voor tandheelkunde.

Bespaar

Een tandartsbehandeling in Turkije kan een stuk goedkoper zijn dan een behandeling in Nederland (inclusief reis).

Moderne techniek

U krijgt een behandeling op basis van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie.

Garantie

U ontvangt van ons een schriftelijke garantie voor een goed resultaat. Zodat we beide tevreden zijn met de behandeling.

Klantenervaringen

Ervaringen van onze klanten

Iedere patiënt bij Dent Perfect heeft een eigen motivatie om een gebitbehandeling te ondergaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere bij Dent Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-3
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Bart Vermeer
review-1
Voor een gebit renovatie geweest in november 2019. Nu na 6 maanden alles klaar en super tevreden en betaalbaar.
Elise Hoogvaart
review-2
Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.
Angelo Linger

Veel gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over cosmetische tandheelkunde? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.