Skip to content

Goedkope Implantaten

Goedkope implantaten bij een kliniek in Turkije gespecialiseerd in implantologie. Tandheelkundige implantaten tegen lage prijzen, niet altijd goedkope B of erger C merken, maar ook de A merken welke uiteraard zeer gewild zijn bij vooral de patienten uit Europa. De goedkope implantaten komen allemaal met een zogenaamd “implantaten paspoort”.

Implantaten tegen lage prijzen

Mocht u ooit problemen hebben met een implantaat dan kan iedere tandarts of implantoloog precies zien welk implantaat gebruikt is. Goedkope implantaten, welke zijn gemaakt van hoogwaardig titanium, worden in de kaak geplaatst en groeien in het eigen bot vast. Als kronen, bruggen of veneers niet meer mogelijk zijn biedt implantologie meestal een perfecte oplossing voor een gebitsrenovatie.

Tandheelkundige implantaten kunnen dienen als basis voor een individuele kroon, een brug of een totale prothese.

Goedkope implantaten zijn de basis om tanden of kiezen te vervangen. Omdat iedere patiënt een op maat gemaakte kostenbegroting krijgt, is niet een vooraf vastgesteld tarief te bepalen, maar u bent ervan verzekerd dat de kosten in Turkije aanmerkelijk lager zullen zijn dan in eigen land. U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze betaalbare bruggen.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een bot opbouw? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Veel gestelde vragen over goedkope implantaten

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over goedkope implantaten. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.